Geplaatst op

Lekker lui zijn..

Ach.. Op je vrije dag even lekker hangen.. Dat geeft toch niks? Tot dat er nog een vrije dag komt.. En nog één… Het begint je zelf inmiddels te storen dat je geen plannen hebt. Daarmaast  kan je het gewoon niet opbrengen om ook maar iets te ondernemen. Maar, zie hier: Persoonlijke tips die voor mij werken om large (5)minder lui te zijn!

Sta direct op
Om nog een tijd in bed te liggen en die wekker nog een aantal keer uit te snoozen, geeft toch een heel lekker gevoel. Toch zorgt dit voor lamlendigheid. Het resultaat hier van? Het gaat steeds meer moeite kosten om uit je bed te springen, en in plaats daarvan ga je lui de dag door.

Sporten
Voor de meeste mensen is dit vanzelfsprekend, maar wanneer je nét lekker op de bank ligt, kan het uren duren om er weer vanaf te komen, en iets actiefs te gaan doen. Hier om de tip: Ga sporten! Ren een rondje om het dorp, of misschien zelfs 10.

Je dag plannen
Dit doe ik al zo lang, dat het voor mij eigenlijk al een gewoonte is geworden om mijn dag in te plannen. Weet je dag van te voren dat je vrij bent, en heb je geen zin in een hele dag bankhangen? Plan direct wat je morgen gaat doen! Bel je vriend(inn)en, bezoek een meer of bak zo veel cupcakes als je kan.

Hier mee wil ik niet zeggen dat af en toe lui zijn echt niet door de beugel kan.. 😉

Lisa