Geplaatst op

Review: Mijn nieuwe laptop

Hoi!

Naast dat ik grotendeels over beauty, fashion en lifestyle blog, ben ik ook dol op gadgets en elektronica.
Voor mijn vervolgopleiding had ik een nieuwe laptop nodig die aan bepaalde eisen moest voldoen. Na een tijdje rond zoeken met mijn vader hebben we al vrij snel gevonden wat we zochten. Inmiddels heb ik wel gemerkt dat Coolblue snel levert, en aangezien ik echt niet kon wachten tot dit pakketje er zou zijn, was mijn keuze  snel gemaakt. En ja hoor, vanmorgen om tien uur stond de postbode voor de deur met een pakketje zo groot als een koelkast. Snel uitpakken, en filmen maar!

Om het even lekker duidelijk te zeggen, ik heb de Lenovo B50-30 MCA32MH.
Deze laptop beschikt over (bijna) alle eisen voor de kappersopleiding, en daarnaast is hij dunner, licht en redelijk compact. Dan volgen nu de details voor de echte nerds.

Beknopte specificaties

SchermdiagonaalP7067037
15,6 inch

Processor
Intel Celeron

RAM-geheugen
4 GB

Opslagtype
HDD

Videokaart
Intel HD Graphics

Persoonlijk heb ik maar  één minpunt, en dat is dat er geen DVD-speler in zit. Maar hé, het is dan ook een laptop voor serieuze doeleinden 😉

Lisa